Deliciosi, extrem de usor si de rapid de facut si ideali langa un pahar de lapte. V-am convins? Reteta am gasit-o pe site-ul lui Edith si am scris-o si aici - http://noiinbucatarie.ro/biscuiti-cu-ciocolata-2/
Punem nutella intr-un bol. Adaugam oul si faina si amestecam bine cu o spatula pana devine o pasta moale.
Formam bilute pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le aplatizam cu degetele. Trebuie sa lasam spatiu intre ele ca se vor „intinde” in tava si sa nu se lipeasca intre ele.
Le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 8-9 minute, nu le lasati mai mult, apoi ii scoatem pe un platou si ii lasam la racit. Biscuitii sunt moi, dar dupa ce se racesc se vor mai intari.
Pofta buna!
1
Puteti pudra biscuitii cu zahar pudra sau cu cacao.
2
Langa un pahar cu lapte sau o cafeluta merg cel mai bine.
3
Puteti inlocui nutella cu finetti