Dragele mele /mei azi avind in vedere ca am avut facuta brinzica de vacuta ,m-am hotarit sa incerc sa fac o pasca . Mi-a suris ideea celor fara aluat, am adaugat citeva la favorite si am optat pentru ce-a a JamileiCuisine ,recunosc ca nu am urmat pasii care Jamila ia descris cu atita generozitate in videoclip .. Eu am zis ca am brinza mai multa sa foosesc o tava mai mare nu una rotunda ,nestiind ca compozitia nu creste prea mult (si cred eu datorita greutati brinzei ). Am mai adaugat si visine fara sambure ,nu am respectat cantitatea de smintina in loc de 400 ml am pus numai 200 si acum sint convinsa ca trebuiesc 400 ml fiindca este grisul care se adauga si grisul "absoarbe" mult lichid ... La final sa vedeti ce a iesit chiar daca nu este ceea ce am dorit de buna este super buna . Sfatul meu sa faceti ce va trece prin minte merita sa incercati .. Nu reusiti nu reusiti asta este ,, ,Multumesc Jamilei pentru reteta din care m-am inspirat ..
Intr-un castron mai mare am spart ouale ,am adaugat zaharul vaniliat si zaharul si am mixat bine pina a devenit compozitia albicioasa.
Am adaugat untul si am mixat in continuare ,apoi am adaugat brinza si smintina, faina treptat ,urmind cu grisul in acelasi, mod apoi am adaugat stafidele pe care le-am tinut dinainte in rom si visinele fara sambure.
Am amestecat bine apoi intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie de copt am pus compozitia obtinuta si am pus in cuptorul in prealabil incins la 180 grade.
Se lasa 45 min pina prajitura devine aurie deasupra . Cind este gata o scoatem si o lasam la rece pentru citeva ore ..
Pofta buna ..
1
Tava in care coacem trebuie sa fie micuta si inalta
2
Cantitatea de smintina trebuie respectata, in loc de 200ml. trebuie 400 ml .