Am dat cu banul...hahaha...sa "confectionez" sau sa cumpar...si a iesit prima...si...a iesit delicios de buna. Si inca ceva...foarte simplu de "confectionat"
Intradevar, adevarata pasca este cea cu aluat de cozonac dar cand esti in criza de timp poti recurge la aceasta reteta .
Folosim 6 oua. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 minute, dupa care incorporam pe rand smantana, branza, galbenusurile si mai apoi faina in care am amestecat praful de copt. Adaugam esenta de vanilie si coaja de lamaie si amestecam bine. Ungem o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia. Batem bine celelalte 2 oua cu un praf de faina si adaugam deasupra compozitiei. Dam la cuptor pentru circa 45 minute. Scoatem pasca din cuptor, o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.
1
La absolut toate ingredientele lingurile sunt cu varf
2
Daca doriti mai dulce atunci puteti pune mai mult zahar.