Preparam aluatul si-l lasam sa creasca.
Intre timp amestecam branza cu stafidele,zaharul si zaharul vanilinat.
Cand aluatul este crescut si branzica pregatita punem ulei pe blatul de masa si intindem cu mana o foaie cat tava.
Ungem tava in care vom pune aluatul dupa care punem foaia intinsa .
Umplutura de branza o punem in tava peste aluat.Eu am facut niste margini ca sa nu curga.
Dupa ce am facut marginile din aluat si am pus branzica (eu am uns marginile cu ou si am pus seminte de mac)am mai lasat circa 15 min sa creasca si in tava dupa care am dat tava la cuptorul incins.Dimp de 15 min am dat focul mare dupa care inca 25-3o min am lasat la foc mic.
Cam asta a fost tot am scos tava cu pascuta cand a fost gata si am acoperit pana s-a racit.
Noua ne place rece, dar se poate servi si calda.
Pofta mare!