Pasca cu multa branza

de mihaelaM in Dulciuri, 26 Apr 2014 | 3301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT
  • 500 g faina
  • 250 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 plic vanilie
  • 30 g drojdie
  • 150 g unt
  • 2 oua
  • coaja de lamaie
  • UMPLUTURA
  • 500 g branza dulce
  • 150 g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilinat
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu multa branza:

Preparam aluatul si-l lasam sa creasca.

Intre timp amestecam  branza cu stafidele,zaharul si zaharul vanilinat.

Cand aluatul este crescut si branzica pregatita  punem ulei pe blatul de masa si intindem cu mana o foaie cat tava.

Ungem tava in care vom pune aluatul dupa care punem foaia intinsa .

Umplutura de branza o punem in tava peste aluat.Eu am facut niste margini ca sa nu curga.

Dupa ce am facut marginile din aluat si am pus branzica (eu am uns marginile cu ou si am pus seminte de mac)am mai lasat circa 15 min sa creasca si in tava dupa care am  dat tava la cuptorul incins.Dimp de 15 min am dat focul mare dupa care inca 25-3o min am lasat la foc mic.

Cam asta a fost tot am scos  tava cu pascuta cand a fost gata si am acoperit pana s-a racit.

Noua ne place rece, dar se poate servi si calda.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu multa branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac