Pasca cu fructe

de Georgiana78 in Torturi, 16 Apr 2012 | 11420 vizualizari

 

Eu i-as spune chiar tort diplomat....dar asa scrie in reteta....pasca cu fructe.....! Niciodata nu am facut decat pasca traditionala si anul acesta am vrut sa incerc si altceva.....si mi-a placut !

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi
  • 8 oua
  • 500 ml lapte
  • 500 ml smantana pt frisca
  • 500 gr zahar
  • 35 gr gelatina
  • 2 banane
  • 2 kiwi
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu fructe:

- inmoi gelatina in putin lapte

- bati smantana cu o lingura de zahar pana se face frisca

- amesteci 450 gr zahar cu ouale si cu laptele si fierbi pana se ingroasa, apoi lasi sa se raceasca

- adaugi frisca, gelatina si esenta de vanilie

- intr-o forma asezi o folie de plastic iar pe fund pui un strat de rondele de fructe

- pe lateral pui piscoturi asezate vertical, torni jumatate din compozitie, mai pui un rand de fructe taiate rondele si torni restul de compozitie

- lasi la frigider pana se intareste apoi rastorni pasca pe un platou si o ornezi cu frisca sau o lasi ca atare

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu morcovi - Carrot cake