HRISTOS A INVIAT !
Aluat : mixam spuma untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi galbenusurile pe rand.
Incorporam ingredientele uscate : faina, praful de copt si pudra de cacao si laptele.
Separat batem albusurile spuma cu zaharul vanilat si il incorporam in compozitia de galbenusuri, amestecand cu lingura, de jos in sus.
Umplutura : untul il amestecam spuma cu zaharul pudra, adaugam ouale pe rand, faina, coaja rasa de lamaie, branza de vaci, esenta de vanilie, rom-ul si stafidele.
Turnam peste aluatul de cacao, fix in mijloc si dam la cuptor cam 40 de minute.
Glazura : amestecam zaharul cu apa, apoi pudra de cacao si untul. Punem pe foc mic sa dea intr-un clocot, apoi turnam peste pasca.
Lasam sa se raceasca, apoi o punem la frigider pentru 2 ore.
Este o pasca de sarbatoare absolut delicioasa si care, cu siguranta, merita incercata :)
Pofta buna !