Pasca cu branza si stafide

de Gherca Daniela in Dulciuri, 29 Mar 2016 | 2599 vizualizari

 

O pascuta tare buna, delicioasa si cu ingrediente la indemana!

 

INGREDIENTE

  • 350g aluat de cozonac
  • 350g branza de vaci
  • sare
  • 3 oua + un albus de ou
  • esenta de vanilie
  • zahar dupa gust
  • stafide
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

Branza de vaci o amestecam cu sarea, zaharul, ouale si esenta de vanilie. Dupa ce am omogenizat bine totul adaugam si stafidele pe care le-am fiert putin in apa cu esenta de rom.
Intr-o tava rotunda de 24cm am pus aluatul de cozonac, pe care l-am intins usor cu mana, de cca. 0.5cm grosime. In mijloc am asezat umplutura de branza, iar surplusul de aluat, l-am dat
peste umplutura, apoi am uns totul cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul incins pana ce pascuta se rumeneste frumos deasupra, cca. 30 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mere coapte