Pasca cu branza si stafide

de danis in Dulciuri, 11 Apr 2010 | 6036 vizualizari

 

e foarte aromata

 

INGREDIENTE

  • 300 g  branza de vaca
  • 1 mana de stafide
  • esenta de rom
  • zahar 100 g
  • 3 galbenusuri
  • aluat pt cozonac
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

 Am pregatit din aluat de cozonac (vezi aici reteta) o foaie pe care am pus-o intr-o tava rotunda ,dupa care am pus o coronita impletita (tot din aluat)apoi se pune crema de branza  si apoi o cruce din aluat

Crema: am amestecat bine branza cu badidora sa fie mai fina si apoi am amsetecat cu stafidele ,zaharul,galbenusurile si romul.

Deasupra am uns cu 1 ou intreg batut bine

Se da la cuptor pentru 45 minute la 160 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

elena1988 1

16.03.2011, 12:29

divainbucatarie 1

16.03.2011, 12:43

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:45

chiar mie dor de o pasca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert ciocolata de casa cu migdale