Pasca cu branza fara aluat

de Ksenya in Dulciuri, 10 Apr 2012 | 14676 vizualizari

 

Aceasta pasca se prepara foarte usor si rapid, fara a avea prea muta practica in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci dulce
  • 200 g. unt topit (pastram un pic pentru uns tava)
  • 3 linguri cu varf faina
  • 6 oua
  • 220 g. zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 linguri gris
  • 1 varf de cutit sare
  • 3 linguri cu varf de lapte praf
  • coaja de la o portocala
  • jumatate de pliculet de praf de copt ~5 g
  • 100g.stagide
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza fara aluat:

Branza

 

se freaca cu zaharul, galbenusurile si untul topit. Se adauga faina, praful de copt stins cu putina zeama lamaie si sarea , grisul, laptele praf coaja de portocala ,esenta de vanilie

 

si stafidele si se omogenizeaza cu mixerul.

Se adauga albusurile batute spuma, cu o  lingura de lemn, usor .Tava rotunda  (cu diam. de 26 cm.) se unge bine cu unt si se tapeteaza cu gris

Se toarna umplutura si se pune in cuptorul incins, la foc mediu 175 grade C. cca. o ora.Verificand din cand in cand. Se lasa la racit in tava, apoi se aseaza pe platoul de servit.

Se presara  zahar pudra.

Pofta buna!

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]