Parpadelle cu carnati si kaizer

de epurasha2bb in Paste, 12 Mar 2010 | 4811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 carnat de casa proaspat
  • 1 punga parpadelle (niste paste foarte late , mai late ca tagliatellele)
  • 2 linguri pasta de tomate/sos de rosii dacava place mai acrisor
  • condimente-piper, cimbru uscat,
  • 4 feliute de kaizer
  • 1 ceapa mica
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita de unt sarat cu cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parpadelle cu carnati si kaizer:

Se fierbe apa cu putina sare si se adauga parpadellele , se da focul mic si se acopera cu un capac sita.Apoi cand sunt gata se scurg  sub 1 jet scurt de apa rece si se amesteca cu putin unt sarat cu cimbru cat sunt inca calde.Sosul se face calind ceapa tocata marunt, apoi adaugam usturoiul feliute mici si continutul scos din pileita carnatului, apoi kaizerul bucatele.Spre sfarsit adaugam pasta de tomate, sosul de soia si condimentele.Mai lasam  cateva minute si apoi servim cu pastele calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parpadelle cu carnati si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta in salsa rosata