Parjoale moldovenesti

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2012 | 10801 vizualizari

 

.....se stie ca parjoalele moldovenesti sunt mari si nu trebuie sa mananci decat 2 ca te si saturi,dar eu de data asta le-am facut un pic mai mici dar tot la fel de bune au iesit.....

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de pasare,
  • 500g carne tocata de vita,
  • 4 cepe,
  • 6 cartofi,
  • 3 oua,
  • marar si patrunjel,
  • 4 felii de paine,
  • usturoi dupa gust,
  • sare ,
  • piper
  • pesmet.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Pentru inceput am amestecat carnea de pasare cu cea de vita. Apoi am curatat ceapa, am spalat-o si am taiat-o marunt. Separat cartofii i-am curatat, apoi i-am spalat si i-am dat pe razatoarea mica, dupa care i-am scurs bine de zeama care au lasat-o. Peste carnea bine amestecata am adaugat ceapa, cartofii, cele 3 oua, mararul si patrunjelul care le-am spalat, curatat si taiat marunt, usturoiul curatat si el. Intre timp am pus painea la inmuiat, dupa care am stors-o bine si am adaugat-o in compozitie. La final am adaugat sare si piper dupa gust si le-am amestecat bine.

Din compozitie am format bastoane de carne la fel ca la mici care le-am aplatizat in palma si le-am dat prin pesmet, dupa care le-am prajit in ulei bine incins. Puteti sa le faceti oricat de mari .  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

merg foarte bine ca si aperitiv dar si cu diverse garnituri in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:41

Sim0na 1

13.03.2012, 21:49

Bune!!!!

cocolina 1

18.04.2012, 11:49

Foarte bune imi plac cum arata

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti