Parjoale frantuzesti

de dantes in Pui, 7 Noi 2017 | 11774 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta pe Savuros TV este foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 30 ml.ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale frantuzesti:

Pieptul de pui se taie in cuburi mici, se amesteca cu ouale, smantana, ceapa verde taiata marunt, faina si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se amesteca totul foarte bine pana devine omogena.

Se incinge uleiul si se adauga cu o lingura din compozitia formata. Se prajesc la foc mediu, apoi se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma