Parjoale din legume

de mimmi in Mancaruri de legume, 24 Noi 2010 | 25660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi fierti
  • 5 cartofi fierti
  • 3 linguri margarina
  • 2-3 linguri faina
  • piper,
  • vegeta,
  • sare
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din legume:

Se dau pe razatoarea mare cartofii si morcovii,se amesteca cu margarina,faina si dupa gust condimente.Se amesteca toate si se formeaza parjoalele.Initial parjoalele se dau prin pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti.Eu le-am pus la cuptor intr-o tava cu hartie de copt.Se lasa cam 1 ora la foc iute.Sunt foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecel