Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 28 Feb 2012 | 11625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi albi,
  • 3 morcovi,
  • un postarnac mare,
  • 3 linguri faina,
  • pesmet,
  • usturoi,
  • o legatura marar si una de patrunjel ,
  • sare si piper.  
  • pentru garnitura salata de sfecla rosie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie:

cartofii se apala si se pun la fiert.  

separat se curata morcovii si postarnacul ,se spala si se pun la fiert.   

dupa ce au fiert cartofii se curata de coaja si se du pe razatoarea mare.  

apoi dupa ce au fiert morcovii si postarnacul se dau si ele pe razatoarea mare.   

se amesteca impreuna apoi se adauga usturoi,marar si patrunjel ,faina si pesmet sa se lege compozitia.  

se formeaza parjoale care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

ca si garnitura am folosit salata de sfecla rosie. 

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:27

N-am mai papat de multtiii ani! Bunica imi facea mereu...

Ubulika 1

02.03.2012, 11:51

ioiiiii ce bine arata

iry-gabriela 1

03.03.2012, 08:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu caise