Parjoale "by Anisoara"

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 11196 vizualizari

 

foarte bune si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata amestec vita cu porc
  • 2 felii de paine
  • 1 canita de lapte 50-60 ml
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • pt prajit:
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale "by Anisoara":

Se amesteca bine carnea tocata cu sare,piper ,usturoiul pisat marut,ceapa tocata fin ,ouale si feliile de paine inmuiate in lapte caldut si patrunjel verde tocat.

Se formeaza in mana parjolute se dau prin oul batut apoi prin faina, din nou prin ou  si apoi prin pesmet (optional prin pesmet).

Se prajesc in ulei fierbinte.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale "by Anisoara"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şvaiţer cu struguri şi migdale