Pariziene cu Nutella

de angyb in Prajituri, 27 Ian 2012 | 11378 vizualizari

 

Reteta am luat-o de pe Bucataras de la JustLovecooking are dreptate sunt foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 50g unt
  • 20g drojdie
  • 70g zahar
  • 4oua(1 pentru uns
  • lapte cat cuprinde
  • nutella
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pariziene cu Nutella:

facem maiaua cu drojdia 1lingurita de zahar si un pic de lapte. Acopertiti cu un prosop si lasati la cald pana cand creste.

Framantam faina impreuna cu maiaua, 3 oua, untul ,restul de  zahar si lapte.

Lasam la dospit(eu folosesc o metoda care am invatat-o de la unul dintre bucatarasi :incalzesc cuptorul la 50 de grade vreo 10 minute si pun aluatul in cuptor pana isi dubleaza volumul)

Aluatul obtinut il impartim in 10 parti egale. intindem fiecare biluta obtinuta in oval si jumatate din ea o franjuram.

Pe partea ramasa netaiata punem nutella si rulam inchizand capetele. Le lasam sa dospeasca cam o jumate de ora dupa care le ungem cu oul ramas si le dam la cuptor cam o jumatate de ora

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pariziene cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

angyb 1

28.01.2012, 13:22

sufletista te astept
si pe tine Deyutzky
Cris si pt. tine am una

Carmen_g 1

29.01.2012, 15:34

Mamaaaa....ce bunatati aici

irena 1

23.02.2012, 15:27

F bun !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Impletite cu ciocolata