Parfe de capsuni

de ala_oancea in Dulciuri, 16 Iun 2009 | 7522 vizualizari

 

L-am realizat din ramasitele de frisca de la semlor

 

INGREDIENTE

  • frisca lichida
  • gem de capsuni
  • ness, cacao,
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de capsuni:

Se bate frisca lichida. Se iau cateva linguri din ea si se amesteca cu ness, cacao si zahar pudra. Frisca alba se amesteca cu gem de capsuni. Intr-o caserola am asezat hartie de copt pe care am udat-o in prealabil ca sa pot sa o aranjez ca lumea. Am turnat 3/4 din frisca cu capsuni, peste ea am asezat pe mijloc frisca cu ness si cacao, pe laterale gem de capsuni, iar peste, restul de frisca cu capsuni. Am dat la congelator. Dupa ce este inghetata, se scoate cu hartia de copt din caserola si se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac grania