Parfe de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 29 Iun 2010 | 11051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4  galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingura cacao
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 500 ml lapte
  • 300 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de ciocolata:

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga amidonul si cacaoa si se amesteca usor. Se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand intruna. Se pune vasul pe foc si se fierbe pana compozitia incepe sa se ingroase. Se adauga ciocolata rupta bucatele, se amesteca pana se topeste si se uniformizeaza. Se lasa la racit, amestecand din cand in cand. 

Dupa ce s-a racit se amesteca cu frisca batuta si se da la congelator pentru cateva ore, dupa care se portioneaza si se serveste cu sos de ciocolata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (23)

silvi0ara 1

29.06.2010, 17:12

Laly 1

29.06.2010, 22:28

Mai Miha ce mananca lumea de aici noaptea.Daca ajungi la ora asta nu mai gasesti nimic.Cred ca sunt spalate si vasele

Cris2711 1

02.04.2011, 17:28

Miha draga ,ma innebuniti cu parfait-urile voastre voi aveti si eu nu ma pun acum pe facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de iarna