Parfait cu migdale caramelizate si lichior de oua

de Cris2711 in Dulciuri, 8 Mar 2015 | 5750 vizualizari

COMENTARII (42)

Cris2711 1

08.03.2015, 21:04

Mena te astept la masa

mena29 1

08.03.2015, 21:15

Lau 1

08.03.2015, 21:23

Cris2711 1

08.03.2015, 21:47

Lau scump ,mersi frumos

Cris2711 1

08.03.2015, 21:50

MenuculeGuten nacht,schwester

mihaelar63 1

09.03.2015, 00:01

Mama ce reteta . Asta da Of , si ma induiosati voi doua . Ce bine ca va aveti , chiar daca mai de departe

dantes 1

09.03.2015, 08:02

Delicios!

daniastefania 1

09.03.2015, 08:33

Buuuuiun!

Gherca Daniela 1

09.03.2015, 09:03

Cris2711 1

09.03.2015, 09:33

Dante multumesc frumos pentru aprecieri

Cris2711 1

09.03.2015, 09:33

Mihaela iti multumesc

Cris2711 1

09.03.2015, 09:34

Dania mersi

Cris2711 1

09.03.2015, 09:34

Daniela multumesc

monik80 1

09.03.2015, 11:45

buuun

Cris2711 1

09.03.2015, 12:26

Monik mersi

mirela0911 1

11.03.2015, 13:37

Ce bun e!

Cris2711 1

12.03.2015, 00:34

Mire

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parfait cu căpşuni şi cireşe