Paratha sau paine plata foietajata preparata la tigaie

de Merisor in Piine, 12 Feb 2018 | 4764 vizualizari

COMENTARII (22)

Constelatialeu 1

12.02.2018, 12:29

te-ai cam zgarcit la parmezan....)

Rahela Velicu 1

12.02.2018, 12:35

Super!

Merisor 1

12.02.2018, 12:40

Păi e cam scump, Cleme )))

Merisor 1

12.02.2018, 12:40

Rahela

mihaelar63 1

12.02.2018, 12:54

Interesanta reteta !!!! Asa ceva ne prepara mama de post doar din faina , apa si putin ulei pentru prajit . Chiar nu stiu reteta cum se face . Si dupa cum se vede nu sunt indianca

Constelatialeu 1

12.02.2018, 13:03

E scump, da bun.....

diaconta 1

12.02.2018, 13:10

tata ne facea ceva asemenator,de post,le ziceam ritase.tare bune mai erau

dantes 1

12.02.2018, 13:47

Interesanta

Merisor 1

12.02.2018, 13:48

Multumesc, tuturor!

Ina 1

12.02.2018, 14:04

Interesantă Ai făcut-o la Bușteni?

Merisor 1

12.02.2018, 14:13

Ina nuuuu, e veche ))) Dar o fac pentru Păltiniș.

Ela68 1

12.02.2018, 15:37

ai impletit ceva, nu gluma !

Merisor 1

12.02.2018, 16:12

Am facut-o in doua feluri. Destul de usor, nu sunt impletituri

elucubratiiculinare 1

12.02.2018, 16:18

ce interesant

Lau 1

12.02.2018, 18:31

fain

RODIMUR 1

12.02.2018, 18:47

Cred că este foarte bună, la tigaie...!

Merisor 1

12.02.2018, 20:02

Mulțumesc, dragilor! Chiar bune sunt aceste pâinici!

MotanLaOale 1

12.02.2018, 20:19

buna buna

Adi 1

12.02.2018, 21:57

Foarte buna!

Rocsi 1

13.02.2018, 19:36

Ce minunate sunt, dar cat de bune or fi!

RuxyRux 1

13.02.2018, 19:47

Arata minunat!

xana 1

14.02.2018, 23:36

Eu le fac cu ceapa, sunt super bune. Neaparat o sa incerc si varianta cu parmezan, arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Japoneze