Paprikas din carne de rățoi

de Panacris in Rata, 3 Feb 2014 | 10588 vizualizari

 

O mâncare simplă, ca la țară;) Mi-a adus aminte de gustul mâncării de la țară ;) Pur și simplu savuroasă.

 

INGREDIENTE

  • pulpe și piept de rățoi,
  • ceapă galbenă 3 bucăți,
  • pastă de gogoșari,
  • sare iodată,
  • foi de dafin,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas din carne de rățoi:

Ceapa se curăță, se spală și se taie rondele. Apoi se pune  se la călit în puțină zeamă de carne, de la supă, cca. 10  minute la foc mic neacoperit. Carnea se porționează se adaugă la ceapa călită, se pun 2-3 linguri de pastă de gogoșari, se completează cu apă, mai multă, să acopere toată cărnița, se asezonează de sare și mirodenii, apoi se laă la fiert la foc mic, cca. 100 de minute. Am folosit un vas mare cu fundul triplu, de la Berghof;). Gătită la foc mic, carnea a fost super delicioasă ;) cu arome autentice de țară;)

Spor și poftă bună! ;) 

TIPS-URI

1

Noi am servit cu piure de cartofi și varză murată călită;) și pepenași murați. Un adevărat festin :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas din carne de rățoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

08.02.2014, 11:03

Chiar asa de ratoi era ? ))
Delicioase preparate simple

MOKUSKA 1

23.04.2014, 12:41

bun ratoiul

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 13:31

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]