Paprikas din carne de rățoi

de Panacris in Rata, 3 Feb 2014 | 9808 vizualizari

COMENTARII (24)

Cris2711 1

03.02.2014, 19:58

T I M E A 1

03.02.2014, 19:59

) Cristina buna mancare ai facut

T I M E A 1

03.02.2014, 19:59

radeam de paprikas, ori sterge k si pune c ori sterge sh-ul )

Panacris 1

03.02.2014, 20:00

daaa

Panacris 1

03.02.2014, 20:00

m-am zuitat

simona72 1

03.02.2014, 20:03

Ce mancare gustoasa!! Si ce grasime galbena are ratoiul!!!

diaconta 1

03.02.2014, 20:07

Bun si aici

Lau 1

03.02.2014, 20:19

Bucataras Medi 1

03.02.2014, 20:20

BUN!

MotanLaOale 1

03.02.2014, 20:29

bun bun

Alexandra Burz 1

03.02.2014, 20:33

Ina 1

03.02.2014, 20:40

Constelatialeu 1

03.02.2014, 20:58

Avea mot,ratoiul ?

MonaMimi 1

03.02.2014, 21:01

mihaelam90 1

03.02.2014, 21:16

oaaa superrr!!!!

Rocsi 1

03.02.2014, 21:29

Super

Panacris 1

04.02.2014, 09:22

Constelatialeu



03.02.2014, 20:58
Avea mot,ratoiul ?
) Nu avea cap , așa că nu am de unde să știu D

Panacris 1

04.02.2014, 09:23

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

anca_rm 1

04.02.2014, 10:05

ce bunatate ai facut din ratoi

Micutza Luana 1

04.02.2014, 12:37

ff bun

kukibella 1

04.02.2014, 14:52

mihaelar63 1

08.02.2014, 11:03

Chiar asa de ratoi era ? ))
Delicioase preparate simple

MOKUSKA 1

23.04.2014, 12:41

bun ratoiul

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 13:31

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Confit de canard -pulpe de rata confiate