MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de vita in crusta de piure de cartofi:
Carnea de vita am spalat-o bine, am taiat-o cubulete si am lasat-o la scurs.
Am taiat ceapa marunt, morcovii rondele, iar gogosarul bastonase.
Am curatat cartofii, i-am spalat si i-am taiat cubulete, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare. Am pus mai multa apa la cartofi, pentru a lua din ea sa adaug peste carne.
Am pus carnea sa se prajeasca in ulei, pana s-a rumenit putin, apoi am adaugat apa de la cartofi, cate 2 linguri, din cand in cand, pana se mai inmoaie.
Am pus legumele peste carne, le-am lasam 5 min sa se inmoaie si ele, apoi am adaugat bulionul, vinul si condimentele. Am lasat sa fiarba la foc mic, pentru 15 min, pana a scazut.
Am pus totul intr-un vas termorezistent, am aranjat piureul deasupra si am bagat la cuptor pentru 20 min.
TIPS-URI
1
Carnea de vita am lasat-o o ora in apa cu otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de vita in crusta de piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.