Papricas de pui cu galuste

de lilik in Pui, 3 Dec 2010 | 6451 vizualizari

 

asa am invatat sa-l fac de la mama...multumesc mama.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati pulpe pui superioare
  • 1 ceapa
  • 300 ml cca suc de rosii
  • sae,piper,patrunjel
  • pt galuste:
  • 3 oua
  • 1 praf de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de faina
  • gris cat cuprinde
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

spalam carnea si o punem cu putin ulei in cratita la rumenit.

tocam ceapa marunt si cand carnea incepe sa se rumeneasca punem ceapa si lasam la foc mic sa se inabuseasca cateva minute,apoi punem sucul de rosii si acoperim cu apa (puneti 1 pahar in plus pt ca o sa scada).

lasam sa fiarba 15-20 de min apoi punem galustele.

lasam la foc mic si cu o lingurita luam din compozitie si lasam in cratita fiecare in parte,dupa ce le-am pus pe toate turnam deasupra lor un pahar cu apa rece , acoperim cratita si lasam la foc mic sa fiarba pana galustele sunt fierte.

potrivim de sare si piper si punem patrunjelul. 

pregatim galustele:

batem ouale cu putina sare,apoi adaugam in ploaie grisul(eu nu am o masura pt gris pun la ochi sa nu iasa nici prea moale dar nici tare),faina si bicarbonatul.

 

TIPS-URI

1

inainte de a pune prima galusca umeziti lingurita in apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de pui in sos de ceapa