asa am invatat sa-l fac de la mama...multumesc mama.
spalam carnea si o punem cu putin ulei in cratita la rumenit.
tocam ceapa marunt si cand carnea incepe sa se rumeneasca punem ceapa si lasam la foc mic sa se inabuseasca cateva minute,apoi punem sucul de rosii si acoperim cu apa (puneti 1 pahar in plus pt ca o sa scada).
lasam sa fiarba 15-20 de min apoi punem galustele.
lasam la foc mic si cu o lingurita luam din compozitie si lasam in cratita fiecare in parte,dupa ce le-am pus pe toate turnam deasupra lor un pahar cu apa rece , acoperim cratita si lasam la foc mic sa fiarba pana galustele sunt fierte.
potrivim de sare si piper si punem patrunjelul.
pregatim galustele:
batem ouale cu putina sare,apoi adaugam in ploaie grisul(eu nu am o masura pt gris pun la ochi sa nu iasa nici prea moale dar nici tare),faina si bicarbonatul.
1
inainte de a pune prima galusca umeziti lingurita in apa fierbinte.