fricase de pui

de luminita20_2006 in Pui, 31 Ian 2010 | 7195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • - 1 morcov
  • - 200 gr ciuperci
  • -100 ml vin alb
  • -1 ceapa
  • sare, piper
  • Garnitura:
  • - orez
  • -sofran
  • -50 gr porumb
  • Sos fricase:
  • - 200 gr smantana
  • - 1 galbenus
  • - vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fricase de pui:

Se pune orezul la prajit apoi 50 gr de porumb, sofranul sare si apa. Se lasa sa fiarba20 min.

Ciupercile se taie felii la fel si morcovul. Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit cand sa rumenit se pune morcovul se lasa sa se nabuse iar dupa 5min se adauga , ceapa,ciupercile si vinul. Se lasa sa firaba `5 min. Sosul ficase: Se amesteca smantana cu galbenusul, vinul si delicat se toara apoi peste carne si se mai lasa 1-2 min. Orezul se aseaza pe marginea farfuriei de jur imprejur iar pemijloc pui cu sos fricase.

Daca ti-a placut reteta noastra "fricase de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor