Cu cateva adaptari in plus,a iesit o mancare super.
Ardeiul se coace,se curata si se taie cubulete.Rosiile se oparesc si se curata de pielite.Se mixeaza pana devin suc.
Se pun copanele la prajit in ulei incins.Ceapa se toaca si se pune la calit.Cand este usor rumenie se adauga ardeii si sucul de rosii.
Se pun copanele peste ardei,se adauga pasta de tomate,supa de pui si se da la cuptor.
Se pun ouale si untul intr-un castron si se bat bine.Se adauga sare si piper facultativ.Se adauga faina pana se ajunge la consistenta unei ciulama mai groase.
Se pune o oala cu apa si sare pe foc.Cand aceasta da in clocot se fac galuste cu lingura si se introduc in oala.Se lasa sa fiarba bine.
Cand mancarea este gata se scot galustele si se adauga peste sos.Se mai da in cateva clocote.
Se adauga patrunjel verde tocat.