Papricas de pui

de Laly in Pui, 5 Aug 2010 | 9435 vizualizari

 

Cu cateva adaptari in plus,a iesit o mancare super.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 rosii mai mari
  • patrunjel verde
  • 2 cani supa de pui sau apa
  • Pentru galuste:
  • 1 lingura unt
  • 2 oua
  • faina
  • sare,piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Ardeiul se coace,se curata si se taie cubulete.Rosiile se oparesc si se curata de pielite.Se mixeaza pana devin suc.

Se pun copanele la prajit in ulei incins.Ceapa se toaca si se pune la calit.Cand este usor rumenie se adauga ardeii si sucul de rosii.

Se pun copanele peste ardei,se adauga pasta de tomate,supa de pui si se da la cuptor.

Se pun ouale si untul intr-un castron si se bat bine.Se adauga sare si piper facultativ.Se adauga faina pana se ajunge la consistenta unei ciulama mai groase.

Se pune o oala cu apa si sare pe foc.Cand aceasta da in clocot se fac galuste cu lingura si se introduc in oala.Se lasa sa fiarba bine.

Cand mancarea este gata se scot galustele si se adauga peste sos.Se mai da in cateva clocote.

Se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (34)

Laly 1

06.08.2010, 14:52

Julie o facem si cu lamaie

Julie 1

06.08.2010, 19:37

elena1988 1

24.02.2011, 09:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu dovlecei