Papricas de ghebe cu galuste de faina

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 8387 vizualizari

COMENTARII (14)

MIUTA 1

16.02.2011, 16:41

Multumesc Nadina m-am speriat ca nu-ti mai plac ciupercile .Te asteptam

Gurmanzii 1

16.02.2011, 16:43

Daca mananc ciuperci, prefer ghebele.Cred ca sunt foarte bune.

MotanLaOale 1

16.02.2011, 16:44

bun bun

RuxyRux 1

16.02.2011, 16:45

Vai ce tare imi place

MIUTA 1

16.02.2011, 16:53

Multumesc Motanlaoale,Ruxy

LUK 1

16.02.2011, 16:58

MIUTA 1

16.02.2011, 17:10

Multumesc Luk

Cris2711 1

16.02.2011, 17:16

divainbucatarie 1

16.02.2011, 17:26

elena1988 1

16.02.2011, 19:03

aziz 1

16.02.2011, 19:13

cismaru_nicoleta 1

16.02.2011, 21:44

In Ungaria am papat asa ceva...e foarte foarte bun... Miuta ..

MIUTA 1

16.02.2011, 22:09

Multumesc Cris,Divainbucatarie,Elena,Aziz,Nicoleta

mena29 1

16.02.2011, 22:18

foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute