Papricas cu pui

de pisicutzaa in Pui, 10 Mar 2010 | 4828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  - 4 pulpe mari
  • - 3 cepe
  • - 200 gr smantana
  • - 2 linguri faina
  • - boia de ardei dulce
  • - sare, piper
  • - ulei
  • - patrunjel,
  • 1 foaie dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu pui:

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei cu sare si 2 lingurite de paprica (boia de ardei)

Puiul il oparesc in putina apa, si l-am prajit in ulei in ceaun, apoi se adauga peste ceapa si se acopera cu apa.

Dupa ce s-au fiert se adauga smantana amestecata cu faina, se mai lasa 5 minute sa fiarba si se adauga patrunjelul taiat marunt.

Servim cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

10.03.2010, 11:18

madi_marin 1

10.03.2010, 13:47

n-am facut niciodata papricas, dar trebuie sa incerc ....ca arata bine...

Oana 1

10.03.2010, 13:50

Eu fac papricasul cu galuscute din faina si ou Iamiii! Arata bine si al tau

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curry de pui cu lapte de cocos si mere