Am luat un salau pe care l-am desolzat, eviscerat, curatat si spalat, dupa aceea am taiat capul pestelui si am trecut la scoaterea fileurilor(filetat). Dupa aceea am scos pielea de pe peste si am trecut la pregatirea umpluturii dupa cum urmeaza: am fiert ouale si am taiat legumele bare. Am asezat pe fileul de salau, un ou de prepelita, o bara de telina, una de morcov si una de pepene galben si patrunjel, saram si piperam, dupa care am rulat bine si am pus in folia de aluminiu, l-am pus la fiert in apa cu sare cand apa era deja calda.
Lasam sa fiarba maxim 20 de minute dupa care scoatem si lasam sa se raceasca, de abia dupa ce se raceste se va taia.
Spanacul se spala, se fierbe se scurge de zeama in care a fiert dupa care se va toca si se va lasa in asteptare. Tocam o ceapa brunoise si dupa aceea usturoiul la fel marunt, adaugam unt si ulei in tigaie dupa care adaugam ceapa si usturoiul si le sotam dupa care adaugam spanacul si lasam sa se soteze. Mai tragem la tigaie 2-3 bare de morcov.
Pentru a da o nuanta de fresh vom alterna si incadra spanacul cu o rondea de pepene galben.
Vom pregati si un dressing dupa cum urmeaza: unt, fresh de lamaie, capere, vin alb, sare, piper si 3-4 picaturi de sos de soia.
Decoram cu frunze de busuioc.
Pofta Buna.