Papara

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 5451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri smantina
  • o lingura ulei de masline sau un cubulet mic de unt
  • sare
  • piper
  • mozzarela
  • paine prajita
  • un fir ceapa rosie
  • 1-2 ridichi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara:

Punem tigaia la incins cu ulei sau unt. Ouale le punem in castronel, adaugam sare si piper, smantina si amestecam cu furculita usor, doar pina se incorporeaza toate. Le punem in tigaia incinsa, le lasam citeva secunde si cind oul a inceput sa se inchege putin, se i-a o spatula si se incepe a mesteca usor in ouale din tigaie. Le lasam sa se inchege si iar mestecam pina sunt facute ouale. Dureaza 2-3 minute. Servim cu paine prajita cu felii de mozzarela, ceapa verde si ridichi.

TIPS-URI

1

ouale nu se bat ca pt omleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine