Briose cu peste

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 8920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 pliculet de praf de copt
  • 4 linguri cu faina
  • 1 conserva de peste ton maruntit in ulei
  • condimente pentru peste
  • putina boia dulce
  • piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu peste:

Ouale se bat bine cu mixerul, se adauga praful de copt, faina cernuta, pestele scurs dar nu de tot de uleiul din conserva si condimentele.

Se ung formele de briose cu ulei, se tapeteaya cu faina si in ele se toarna compoyitia. Se coc la foc mediu cam 20 de minute. Se lasa sa se raceasca in forme apoi se pot scoate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

liana10 1

11.04.2010, 16:55

tare bine arata, tb sa le incerc si eu

Sylvia 1

13.04.2010, 12:46

Excelenta arata si eu ador acest tip de gustare. Am facut si cu piept de pui si cascaval, se pot face si cu verdeturi simple, nota zece pentru reteta !!!!

madi_marin 1

13.04.2010, 13:45

Sylvia....multumesc.. ma bucur mult ca iti plac...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]