Papanasi prajiti cu dulceata si smantana

de kamy in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 10985 vizualizari

COMENTARII (96)

kamy 1

17.02.2011, 21:56

dia...apropos...azi mi-am luat ulei floriol de care folosesc la gatit si pt prajit....cel mai ieftin

Crista_Luca 1

17.02.2011, 21:57

ce pofta mi-ai facutttt

kamy 1

17.02.2011, 21:58

dia...nu stiu cat ulei trebuie la gogosi si minciunele ca nu am facut niciodata dar la astia care i-am facut acum 2 ore am pus ulei sa fie pana la jumatea lor maine vreau sa fac gogosi

diaconta 1

17.02.2011, 21:59

eu folosesc floriol de regula,dar nu-i ieftin deloc

kamy 1

17.02.2011, 22:00

cristina...iubita,mai fac cat de curand ca prea buni au fost si te chem

kamy 1

17.02.2011, 22:01

dia....ptr prajit am luat unul ieftin ptr gatit...floriol care-i aproape 8 lei acuma

Crista_Luca 1

17.02.2011, 22:01

fluiera mai tare ...vin si euuuu

Crista_Luca 1

17.02.2011, 22:02

vin si neinvitata

kukibella 1

17.02.2011, 22:02

vreau şi eu

Mitinita 1

17.02.2011, 22:03

si la mine in fafurie te rog

kamy 1

17.02.2011, 22:05

cristina...imi iau o portavoce...sa se auda pana departe si oricum tu esti primita cu drag oricand

kamy 1

17.02.2011, 22:07

bella...si tie draga cand mai fac ...strig la portavoce

kamy 1

17.02.2011, 22:08

miti...luni...marti..e bine?? daca stiam

Crista_Luca 1

17.02.2011, 22:11

mersi Kamy ... esti tare scumpa ...

kamy 1

17.02.2011, 22:13

cristina...reciproca-i valabila

diaconta 1

17.02.2011, 22:14

asa da asa fac si eu,imi place floriolul pentru gatit si cel mediteranean pentru salate

divainbucatarie 1

17.02.2011, 22:15

Crista_Luca 1

17.02.2011, 22:20

va pup ...merg la somn ..ca sunt obosita ..si dimineata merg la servici .... deci sambata dorma pana la 10 ..asa zic intotdeauna ... si la cle mult 7 sunt sus

Crista_Luca 1

17.02.2011, 22:21

nopate buna fetele

kamy 1

17.02.2011, 22:21

dia...ai dreptate am folosit si bunica da am facut o data o maioneza si a avut gust de peste de atunci numai floriol

kamy 1

17.02.2011, 22:22

cristina...noapte pufoasa

kamy 1

17.02.2011, 22:22

diva....multumesc

diaconta 1

17.02.2011, 22:27

asta-mi place si mie la el,ca nu lasa nici un gust de ulei,cu adevarat rafinat,nu-mi place sa se simta uleiul,mai ales in maioneze

kamy 1

17.02.2011, 22:29

dia....suntem pe aceeasi lungime de unda

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 22:30

Nopte pufoasa???
De unde noapte pufoasa daca nu ne-ai dat bunaciuni de papanasi???

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu aluat razuit