M-am inspirat de la Diaconta.
Crusta-maruntim piscoturile cu ajutorul unui robot,topim untul intr-o tigaie, adaugam piscoturile si prajim cateva minute.
Intr-o cratita adaugam iaurtul, laptele, untul si zaharul.
Punem pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam grisul in ploaie,amestecand incontinuu cu tel.
Lasam sa fiarba la foc mic pana ce se ingroasa.
Luam vasul de pe foc, adaugam galbenusurile,un praf de sare, esenta de vanilie.
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul, adaugam 3 linguri de zahar si mixam pana ce devine o bezea.
Incorporam unsor in compozitia de gris.
Lasam sa se raceasca dupa care cu o lingura modelam papanasi.
Tavalim papanasi prin crusta si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul incalzit pentru 20 min.