Panna cotta cu cocos si kiwi

de alldaycooking in Dulciuri, 6 Mai 2013 | 6524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Panna cotta de cocos:
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 200 ml lapte de cocos
  • 10 gr gelatina granule
  • 3 linguri de fructoza
  • 1/2 pastaie de vanilie
  • 4 linguri nuca de cocos razuita
  • Sos de kiwi:
  • 3 fructe kiwi
  • 3 linguri fructoza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cocos si kiwi:

Granulele de gelatina le-am pus la hidratat in 50 ml apa.  Am incalzit smantana impreuna cu laptele de cocos. Am adaugat apoi fructoza, nuca de cocos si semintele de la pastaia de vanilie. Am luat de pe foc inainte de a incepe sa fiarba amestecul de mai sus. Cand am luat de pe foc lichidele, am adaugat gelatina hidratata si am amestecat foarte bine.

Am turnat panna cotta in pahare si le-am lasat sa se raceasca putin, apoi le-am pus in frigider pentru cateva ore.  

Fructele kiwi le-am curatat de coaja si le-am taiat marunt. Am fiert kiwi cu fructoza pana cand a scazut cantitatea de lichid lasata de fructe. Inainte de a luat de foc am zdrobit bucatelele de kiwi cu o furculita. Am lasat sa se racoreasca sosul de kiwi, apoi am pus peste panna cotta care era deja intarita suficient de mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cocos si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

06.05.2013, 21:08

Ia sa imi dai si mie o portie

Alina26 1

08.05.2013, 10:49

si eu vreau un pahar!!!!

Satisfyyourcravings 1

04.04.2014, 16:33

Am încercat rețeta și mi-a plăcut mult textura. Fulgii de cocos fac diferența.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu jeleu de portocale