Este un desert de vara,usor si delicios, potrivit chiar si pentru doamnele care tin la silueta :P
Reteta am luat-o de la un bucataras talentat de pe site .
Frisca,laptele 2 linguri de zahar se pun intr-o cratita cu fund dublu,pana se incalzeste.
Se pune pastaia ,semintele de vanilie,si cele 10 g de gelatina preparat anterior conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se pun in forme si se pun intr-o tava ca sa stea inclinate.( m-am cam chinuit la etapa asta) :P dar m-am descurcat..
Se pune la frigider pana cand preparam capsunile.
Capsunile se pun intr-o cratita cu zaharul si apa cat sa le acopere, se lasa cam 20 de minute apoi se baga la blender.
Se pune restul de gelatina,preparata anterior( se pune o lingura,doua de apa peste apoi se pune la bain marie)
Se pune peste partea alba si se lasa la frigider pentru cateva ore.
Se poate decora cu capsuni.
1
se pot folosi si capsuni congelate