Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur

de marieta in Pangasius, 8 Aug 2011 | 5456 vizualizari

COMENTARII (13)

Corinuta 1

08.08.2011, 20:32

place pestele pane!

Lau 1

08.08.2011, 20:56

place

adry88 1

08.08.2011, 21:50

bun

mihaelaM 1

08.08.2011, 22:52

imi place foarte mult

alinutzika 1

08.08.2011, 23:56

marieta 1

09.08.2011, 00:09

MotanLaOale 1

09.08.2011, 08:19

DIANA B 1

09.08.2011, 09:13

Ei , aici chiar NU !

Bunica 1

09.08.2011, 14:21

Hai Onesta incearca ! E foarte bun !

DIANA B 1

09.08.2011, 14:27

Marieta, nu te supara draga mea ... e o poveste mai veche , de-am zis ca fac si hepatita : cu cativa ani in urma , am gasit in sfarsit si eu pangasius , l-am preparat , l-am mancat si-n aceeasi zi la tv , s-a vb despre el ... de unde vine , in ce ape creste si se dezvolta ... era sa mi se traga moartea ...

MIUTA 1

09.08.2011, 16:48

arata bine

marieta 1

11.08.2011, 20:59

eu nu mananc peste de nici un fel.sunt alergica si nu pot pune gura pe el,desi imi este indicat fiindca contine omega3.te inteleg deci draga mea onesta!!!!!!!!!!!

deyutzky 1

11.08.2011, 21:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File pangasius la cuptor