Pangasius pane

de mihaelaM in Peste, 20 Mar 2011 | 3626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr peste pangasius fara oase
  • 1ou
  • condimente pt peste
  • pesmet
  • 1ceasca ulei masline
  • lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane:

Se dezgheata pestele se lasa sa se scurga bine dupa care se taie in bucati mici.

Se bate oul cu condimentele pt peste dupa care se baga pestele in ou apoi se da prin pesmet,

se mai da o data prin ou si inca o data prin pesmet si se pune la prajit.

Deci sa recapitulam:dam de 2 ori prin ou si de ori prin pesmet. simplu nu?

POFTA BUNA!!!

Se serveste dupa plac cu mamaliguta si lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu mamaliguta.