Pangasius pane

de mihaelaM in Peste, 20 Mar 2011 | 3696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr peste pangasius fara oase
  • 1ou
  • condimente pt peste
  • pesmet
  • 1ceasca ulei masline
  • lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane:

Se dezgheata pestele se lasa sa se scurga bine dupa care se taie in bucati mici.

Se bate oul cu condimentele pt peste dupa care se baga pestele in ou apoi se da prin pesmet,

se mai da o data prin ou si inca o data prin pesmet si se pune la prajit.

Deci sa recapitulam:dam de 2 ori prin ou si de ori prin pesmet. simplu nu?

POFTA BUNA!!!

Se serveste dupa plac cu mamaliguta si lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

LUK 1

20.03.2011, 16:15

pangasius nu pap dar stau si eu de povesti

kamy 1

20.03.2011, 17:08

mie cel mai mult imi place pangasiul si pane

mamaieelena 1

24.03.2011, 08:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar