Pane-uri de vinete cu urda

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2010 | 5729 vizualizari

 

Un alt aperitiv de vinete cu urda…serviti va rog !

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 200g urda
  • 1 ardei gras rosu
  • 50g smantana grasa
  • 2 oua
  • 100g pesmet
  • Ulei de palmier(sau de care aveti)
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pane-uri de vinete cu urda:

Curatam vinetele si le taiem felii  de 5-7cm grosime. Le pudram cu sare, le punem  intr-o strecuratoare si le lasam cam 15-20’ sa-si lase zeama.

Intre timp pregatim amestecul de urda. Taiem cubulete ardeiul, adaugam smantana, putina sare si omogenizam.

Intr-un bol batem ouale si in alt bol punem  pesmetul.

Feliile de vinete le stergem cu prosop absorbant si cu o lingurita punem urda pe jumatate din felie, iar cealalta jumatate o pliem peste umplutura, apoi le asezam pe un platou.

Punem uleiul la incins, luam cate un paneu (de vanata) il trecem  prin ou apoi prin pesmet si-l punem la prajit. Le prajim pe ambele parti apoi le scoatem pe prosop absorbant.

Este o mancare usoara, buna pentru cina dar si foarte apreciata ca aperitiv .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pane-uri de vinete cu urda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga umpluta