Pandispan "Pitzi"

de Sasha1 in Prajituri, 12 Iun 2014 | 3420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 200 g zahar
  • 1 esenta rom
  • 1 sticluta mica colorant alimentar roz
  • dulceata de gutui (dulceata dupa preferinta)
  • miere
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan "Pitzi":

Separam albusurile de galbenusuri, mixam foarte bine albusurile, adaugam in ploaie zaharul, galbenusurile pe rand, faina incorporata cu praful de copt, esenta si colorantul. Dupa ce le-am incorporat bine, asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam fructele din dulceata, dam tava la cuptor pentru 15 minute la 170 grade.  Dupa ce s-a racit o glazuram cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan "Pitzi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dulceata