Pandispan marmorat

de lilik in Prajituri, 13 Sep 2012 | 17058 vizualizari

 

inca una din retetele mamei..eu il folosesc si ca blat pt torturi,dar imi place fff mult simplu langa o cafeluta.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 vanilina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan marmorat:

Separam albusurile de galbenusuri si incepem sa mixam albusurile cu un praf de sare,iar cand incep sa se umfle adaugam treptat zaharul in ploaie si mixam pana devin ca pentu bezea,lucioase.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le punem peste albusuri,amestecand usor sa nu se lase,apoi adaugam treptat faina si vanilina cernute.

Dupa ce am amestecat usor ,punem mai mult de jumatate din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt,iar compozitia ramasa o amestecam cu cele 2 linguri e cacao,apoi o punem peste compozitia alba si cu o furculita dam aspectul marmorat.

Dam la cuptorul preancalzit la 175° timp de 30-35 de minute(eu dupa 30 de minute fac un test cu scobitoarea si daca este nevoie mai las).

Servim dupa plac pudrat cu zahar si cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan marmorat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca