Pandispan in forme de briose

de roxana_simona in Dulciuri, 7 Iul 2016 | 8714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g zahar
  • 6 oua
  • 5 linguri ulei
  • esenta de rom
  • 1 lingura de cacao
  • un praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan in forme de briose:

Separăm albusurile de galbesnusuri.

Batem albusurile cu zahărul si praful de sare până se întăresc ca o bezea.

In alt bol amestecăm galbenusurile cu uleiul, esenţa de rom, coaja de lămâie și albusurile bătute spuma.

Împărţim in două părţi egale și in una punem lingura de cacao.

Punem compozitia fara cacao cam jumatate de briose,dupa care adaugam din compozitia colorata.

Dăm la cuptorul preincalzit 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan in forme de briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

08.07.2016, 23:42

miki_a 1

09.07.2016, 10:57

Minunate!!!!

roxana_simona 1

09.07.2016, 13:46

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu mere