Pandişpan cu vişine şi piersici

de diaconta in Prajituri, 12 Iun 2014 | 3598 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

12.06.2014, 22:41

bun bun

Ela68 1

12.06.2014, 22:45

vai, ce multe ai facut

Constelatialeu 1

12.06.2014, 22:47

Vi`si`ne mai pe racoare...

Lau 1

12.06.2014, 22:55

Valclaudia 1

12.06.2014, 22:57

super si prajiturica asta!

Tabita _ 1

12.06.2014, 23:08

Bun

Angelina_Elena 1

12.06.2014, 23:23

Foarte bun si versatil!

Dya Daniela Andrei 1

13.06.2014, 00:06

Ador visinele in prajituri

babi5 1

13.06.2014, 08:14

anca_rm 1

13.06.2014, 08:20

trimite-mi si mie o bucatica la cafea , daca mai ai ...ca eu sunt intarziata

simona72 1

13.06.2014, 09:00

O prajitura usurica, din care as manca la orice ora!

Krystyan Trendy 1

13.06.2014, 09:18

grozav pandispan

mihaelalalala 1

13.06.2014, 10:44

diaconta 1

13.06.2014, 11:10

Multumesc

Rocsi 1

13.06.2014, 21:33

Un desert foarte bun!

xana 1

14.06.2014, 23:42

Delicios!!

laura_n 1

16.06.2014, 15:42

deci tu cantaresti ouale ia sa fac si eu asa )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu nuca si mere