Pandispan cu visine si crema caramel

de maria_claudia in Dulciuri, 27 Sep 2010 | 10386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat: 
  • 4 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 6 ulei,
  • 6 faina,
  • jumatate de plic de praf de copt,
  • 1 praf de sare,
  • coaja de lamaie,
  • zahar vanilat,
  • 300g de visine.
  • Pentru crema caramel:
  • 1 ou,
  • 150g de zahar,
  • 50ml smantana lichida, 
  • 100g de unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si crema caramel:

Bati albusurile spuma cu un praf de sare. Separat freci galbenusurile cu zaharul, uleiul, faina amestecata cu praful de copt,adaugi albusurile amestecand usor si mirodeniile. Ungi o tava de cozonac sau de chec cu ulei si tapetezi cu faina, torni compozitia in tava, scoti samburii visinelor(eu am folosit din visinata) si le amesteci cu o lingura de faina, apoi le pui peste compozitie. Dai la cuptor pentru 40min,

Prepari glazura: 100g de zahar se caramelizeaza usor apoi se toarna oul batut cu 50g de zahar si untul.Se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul, se adauga smantana si se toarna peste pandispan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si crema caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mac