Ouale se bat spuma cu zaharul,care se pune treptat.
peste ouale batute se pune untul cubulete,dar sa nu fie rece de la frigider.
se bate bine spuma.
se adauga esenta de vanilie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.
la urma se pune faina treptat.
intr-o tava rotunda,detasabila,care se unge cu putina margarina,se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.
se scot samburii la visine,si se tavalesc prin putina faina alba.
acestea se pun peste compozitie una langa alta.
tava se da in cuptorul incins,pana ce pandispanul este copt.
cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.
cand e putin caldut pandispanul se face budinca conform instructiunilor de pe plic.
acesta se toarna fierbinte uniform,pe toata suprafata pandispanului.
lasam sa se racoreasca.
la urma se decoreaza cu ciocolata rasa si miezi de nuca sau cu orice mai doriti.