Pandispan cu visine

de violeta30 in Dulciuri, 30 Mar 2015 | 3375 vizualizari

 

O prajitura usoara, pufoasa, dar mai ales gustoasa, pe care o poti face in orice sezon, mai ales ca se gasesc si fructe congelate.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 1 cana de zahar,
  • 1 cana faina,
  • 1 paharel mic de ulei,
  • lamaie rasa,
  • un praf de sare,
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • visine - dupa preferinta
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se separa galbenusurile care se bat cu zaharul, sarea si uleiul, albusurile se bat spuma, se amesteca ambele compozitii si se pune faina cu praful de copt in ploaie si coaja rasa de lamaie, se pune hartie de copt in tava, dupa care turnam compozitia peste care punem visinele.

Introducem la cuptor (preincalzit) si nu deschidem cuptorul 30 min, se incearca cu scobitoarea, daca nu se mai lipeste e gata.

Lasam la racit, taiem prajitura cuburi si pudram cu zahar.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fruct, inclusiv confiate

2

Putem inlocui fructele cu nuca, alune sau rahat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine