combinatie dulce acrisor, te duce cu gandul la vara si iti incalzeste sufletul
separam albusul de galbenus
albusul il batem spuma cu sarea si cand incepe sa se faca spuma adaugam 1 cana zahar in ploaie, amestecam pana se topeste zaharul
galbenusurile le batem cu zaharul vanilat, uleiul si apa
cele 2 compozitii le amestecam usor, adaugam faina si cu grija, cu ajutorul unei linguri, amestecam prin rasturnare pentru a nu se lasa compozitia
turnam pandispanul intr-o tava tapetata cu hartie de copt(tava mea are dimensiunile de L 40 X l 30 X H 3 )
deasupra pandispanului punem visinile scurse bine de zeama, pe care le tavalim prin zahar tos
dam tava la cuptorul preincalzit, la temperatura medie, pana se rumeneste usor
facem testul cu sobitoarea pentru a verifica daca este bine copt
1
zaharul pe care il folosim sa tavalim visinile il putem combina cu putina faina
2
am folosit visine congelate de mine de vara trecuta
3
se pot folosi visine congelate din comert, sunt foarte bune
4
puteti folosi o tava cu dimensiunile de lungime si latime mai mici dar mai inalta