Pandispan cu cirese si ciocolata

de Lau in Prajituri, 15 Iun 2014 | 4373 vizualizari

 

O reteta simpa care merge de minune langa o ceasca de cafea,Multumesc Dana pentru reteta.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri lapte
  • 6 linguri ulei
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de sare
  • cirese
  • 50 g ciocolata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese si ciocolata:

Albusurile le mixam cu un praf de sare,pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa,adaugam pe rand galbenusurile mixand bine dupa fiecare.

Adaugam uleiul,laptele,faina amestecata cu praful de copt si coaja de lamaie,

Amestecam cu o lingura de lemn pana ce se omogenizeaza,

Ciocolata o dam prin razatoare sau o tocam cu cutitul si o amestecam cu compozitia,

Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu hartie de copt adaugam ciresele(spalate si fara samburi)

Apasam putin cu furculita ciresele,

Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca in tava,dupa care putem pudra cu zahar pudra,

 

TIPS-URI

1

Eu am ales sa glazurez cu ciocolata si cu sos de cirese,

2

Am impartit compozitia in 2 si in una am adaugat ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]