Pandispan cu capsuni

de Raluca ElenaDiaconescu in Mancare copii, 4 Iul 2019 | 2173 vizualizari

 

 meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri de făină
  • 7 linguri de zahăr
  • Capsuni
  • Zahar pudră
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Se bat albușurile spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se adauga treptat peste albusuri.
Faina se adauga in aluat si se amesteca foarte usor cu o lingura de lemn.
Cuptorul trebuie sa fie preincălzit inainte.
Se pune o foaie de pergament intr.o tava mai micuta si se toarna compozitia. Apoi punem capsunile deasupra taiate in 2, nu le apasam in aluat. Apoi la 160 grade aproximativ 35-40 minute, facem test cu scobitoarea.
Cand se raceste, putem pudra prăjitura, apoi o putem taia.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu mere caramelizate