O prăjitură deosebită pentru care putem folosi orice fel de fructe.Eu am folosit de data aceasta caise,dar este foarte bună cu prune.Se face relativ repede şi se consuma la fel de repede.
Am cântarit ouale(ma amuza faza asta) si le-am separat.
Galbenusurile le-am mixat cu zaharul si am adaugat pe rând cele 8 linguri de apa.
Am pus uleiul câte putin mixând în continuare.
Am adaugat coaja de lamâie si esenta de vanilie.La urma praful de copt dizolvat in zeama de lamâie.
Fructele le –am dat prin griş pâna am facut pandispanul.
Am batut albusurile spuma cu un praf de sare.
Am încorporat si faina în amestecul de oua,apoi albusurile amestecând usor cu o paleta.
Am pus compozitia într-o tava tapetata cu hartie,am pus deasupra fructele si am pus tava în cuptorul preîncalzit pentru aproximativ 40 de minute.
Focul va trebui sa fie mai mare primele 5 minute,apoi reduceti focul foarte mult.
Verificati cu scobitoarea când este copt blatul.
Se presara asa fierbinte cu zahar tos.