Pandispan cu branza si fructe

de alldaycooking in Dulciuri, 7 Feb 2013 | 11749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr branza dulce
  • 200 gr smantana
  • 200 gr + 2 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 4 oua
  • 10 linguri zahar brun
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • putin extract de lamaie
  • 10 gr praf de copt
  • 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura ulei
  • 60 gr afine congelate
  • 30 gr coacaze rosii congelate
  • Decor: zahar praf afine coacaze rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu branza si fructe:

Am amestecat branza dulce cu smantana si zahar brun si am mixat pentru a obtine o crema fina. Am adaugat pe rand ouale si am mixat pentru incorporarea fiecaruia. Am adaugat apoi extractul de vanilie si lamaie, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, grisul si faina si am amestecat bine.   Fructele congelate le-am pus intr-o punga impreuna cu cele 2 linguri de faina, am legat punga si am scuturat-o pentru a acoperi fructele cu faina. Am adaugat continutul pungii la coca de mai sus si am amestecat cu grija pentru a incorpora fructele in compozitie.   Am uns o tava de copt rotunda cu putin ulei si am turnat compozitia rezultata. Am copt prajitura la 180 grade Celsius pana cand s-a rumenit frumos.   Am pudrat cu zahar praf si am decorat cu afine si coacaze rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu branza si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Zamfira 1

07.02.2013, 21:16

Cris2711 1

08.02.2013, 12:00

vai ce bunatate Nicol

ela 1

25.02.2013, 23:26

garantat bun,am facut proba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme